Student Sjors Beukeboom genomineerd voor de Erasmus Mobility Award 2018

Breng je stem uit!

Het persoonlijke verhaal over zijn ervaringen tijdens zijn studie aan de Pompeu Fabra Universiteit in Barcelona viel erg in de smaak bij de vakjury.  Samen met twee andere studenten is hij daarom genomineerd voor deze Erasmusprijs. Sjors roept iedereen op om op hem te stemmen!

Elk jaar verzamelt de Erasmus+  ervaringsverhalen van studenten uit het mbo en het ho die met een beurs van deze organisatie in het buitenland hebben gestudeerd.  Een vakjury beoordeelt de inzendingen en nomineert drie finalisten per onderwijssector.  Vanaf nu mag iedereen stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat/ervaringsverhaal.

Op de website, www.erasmusplus.nl/actueel/nieuws/wie-wint-de-studenten-mobility-award-2018-breng-je-stem-uit, vind je meer informatie en de link naar de stempagina. 

Stemmen kan tot 31 december2018. 

Begin 2019 komt de organisatie van Erasmus+ op Windesheim langs om de uitslag bekend te maken.

https://youtu.be/KTuOw3yFlJM
Videoblog
Wat is Erasmus+?

Het programma Erasmus+ biedt veel mogelijkheden. Het richt zich op individuen: jongeren, studenten, docenten en professionals. Zij krijgen de mogelijkheid om binnen Europa en deels ook daarbuiten bijvoorbeeld een deel van hun studie te volgen. Om een stage te lopen of vrijwilligerswerk te doen. Erasmus+ biedt ook mogelijkheden om deel te nemen aan een jongerenuitwisseling, om een training te volgen of mee te doen aan job shadowing.  Daarnaast ondersteunt Erasmus+ organisaties die internationale samenwerkingen aangaan in projecten

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply