NTR Radioprijs 2017 zoekt radiotalent

Mooie audioproductie gemaakt? Stuur het in voor de NTR Radioprijs! Dit is dé aanmoedigings prijs voor jonge radiomakers uit Nederland en België.  Deadline  29 juni!

Wat je instuurt, is qua vorm helemaal vrij. Het kan een documentaire, klankbeeld, hoorspel, reportage, nieuwsitem, dramaproductie of portret zijn. Ook wat betreft de inhoud en lengte zijn er geen beperkingen. Het onderwerp kan cultureel, journalistiek of politiek zijn, luchtig of serieus van toon. Zolang het maar jouw eigen stempel draagt.

Nominaties
Uit alle inzendingen wordt een aantal bijdragen genomineerd. Een onafhankelijke vakjury bepaalt welke van de nominaties in aanmerking komen voor de NTR Radioprijs 2017.
De genomineerde programma’s zijn te beluisteren in de zomermaanden in Radio Doc van 21.00 uur – 22.00 uur op NPO Radio 1. Ook zijn ze in hun geheel te beluisteren op www.facebook.com/NTRradioprijs en op deze website.

Winnaars
De eerste en tweede prijswinnaar worden bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst. Het programma dat op Facebook de meeste likes krijgt, ontvangt de Publieksprijs.

Wat kan je winnen?
Er zijn verschillende prijzen te winnen: een montage cursus, professionele opname-apparatuur of een bezoek aan het internationale radiofestival Prix Europa in Berlijn.

Deadline
Stuur je programma in vóór vrijdag 30 juni 2017 samen met het ingevulde inschrijfformulier.

Mee doen? Lees meer

Geef een antwoord