Trailer – De Man In De Stoel

De Man In De Stoel is een persoonlijke zoektocht naar mijn vader Emile. Voor mijn geboorte was hij zeven jaar verslaafd aan heroïne. Tot hij afkickte, mijn moeder ontmoette en ons kreeg. Rond 2020 ging het toch weer mis. Hij kreeg een terugval en dit liep niet goed af. Waarschijnlijk koste een doseringsfout hem het leven. Maar dit kunnen we nooit met zekerheid zeggen.

Mijn vader werd een schim van zichzelf, een lege huls. Kort gezegd: de man in de stoel. Alles en iedereen in zijn omgeving kwam onder druk te staan. Ik had zelf het gevoel hem niet meer te kennen, enkel nog zijn verslaafde alterego. In deze documentaire ga ik op zoek naar wie hijzelf nou echt was en probeer ik een antwoord te krijgen op al mijn onbeantwoorde vragen.

Op 30 mei 2022 komt de documentaire uit. Wil jij net als ik weten wie mijn vader nou eigenlijk was? Wil je weten wat het echte verhaal achter een verslaafde is? Hou deze website dan in de gaten en de socials van demanindestoel.docu op Instagram!

Met dank aan: Peter de Jager, Rowan Geleijnse, Corinne, Ernesto Guds, Jacob Verheij, Egbert Hermsen, Nando Boers, Karel van den Berg, Willem de Haan en Willem Baptist.

Geef een reactie