Gastcollege: ‘Online’ moet ‘offline’ verbinden volgens hoofdredacteur Suissa-Runne

De nieuwe hoofdredacteur Chantal Suissa-Runne van de website Nieuwwij.nl heeft grote ambities. De website moet niet alleen een online platform zijn, maar moet ook offline een rol spelen. Bijvoorbeeld bij  ‘offline’ activiteiten en lokale projecten.

Waarom en hoe gaat de kersverse hoofdredacteur Chantal Suissa-Runne (1980) van deze interreligieuze en interculturele website uitleggen tijdens een gastcollege op dinsdag 13 december om 9.30 in X 1.77. Iedereen is welkom.

Suissa-Runne heeft diverse succesvolle programma’s opgezet die als doel hebben om verschillende groepen in de samenleving met elkaar in contact te brengen, zoals Leer Je Buren Kennen,  Mo & Moos: Vriendschap en leiderschap in Mokum. Maar ze zet zich ook in voor  ‘empowerment’ van jong talent en docenten, zoals bij Rechtstaat in de Klas.  Daarnaast adviseert zij de overheid en organistatie over deze onderwerpen.

Chantal Suissa-Runne (1980) is per 1 oktober benoemd tot hoofdredacteur van de interreligieuze en interculturele website Nieuwwij.nl. Zij volgt Ida Overdijk op, die als eindredacteur IKON TV verantwoordelijk is voor diverse programma’s.

De multimediale website Nieuwwij.nl bestaat sinds 2008 en is in onze diverse samenleving op een positieve en inclusieve wijze op zoek naar nieuwe vormen van ‘WIJ’, onder het motto: verbind de verschillen!

 

Geef een reactie