Doorgelicht

Beleggen is razend populair, maar hoe weet je nou wat je favoriete aandelen écht waard zijn? In de nieuwe podcast Doorgelicht nemen Nina van den Dungen en Jim Tehupuring je mee in de wereld van beursgenoteerde bedrijven.

Nina vertelt je alles over de intrigerende geschiedenis van prominente multinationals, zoals de schokkende moord op de Ahold-CEO en de turbulente ruzies binnen het Tesla-bestuur. Jim analyseert de cruciale bedrijfscijfers, van Apple’s miljardenwinsten tot Adyen’s opvallende verliezen. Doorgelicht biedt een compleet beeld van beursgenoteerde ondernemingen zodat jij de potentie van je favoriete aandelen beter kan bepalen.

Ontdek Doorgelicht

Luister hier naar alle afleveringen!

De presentatoren 

Nina van den Dungen is journalist en presentatrice bij BNR Nieuwsradio. Als echte verhalenverteller vertelt ze je alles over ontstaansgeschiedenis van bedrijven.  

Jim Tehupuring is analist en vermogensbeheerder bij 1Vermogensbeheer. Met een flink dossier aan kennis en jarenlange ervaring analyseert hij bedrijven in begrijpelijke taal.   

Over Doorgelicht 

In Doorgelicht richten Nina van den Dungen en Jim Tehupuring de schijnwerper op de bedrijven achter je favoriete aandelen zodat jij als belegger kan bepalen wat ze nou écht waard zijn.  

Disclaimer 

De inhoud van Doorgelicht is geen financieel advies. Beleg altijd op basis van je eigen overwegingen en onderzoek.  

Redactie en montage 

Niels Kooloos 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *