Met Afvallen en Opstaan: Mijn weg naar een gezond leven

Na járen van problematische morbide obesitas zet ik, Aäron Loupatty, 20 jaar oud, ineens de knop om. Ik wil van mijn ruim 150 kilo wegende lichaam af! Zonder begeleiding en zonder een duidelijk plan begin ik. Het doel: gezond worden en tevreden zijn met wie ik ben. Mijn straatvrees en onzekerheden kwijtraken. Maar ook: een stuk fitter en energieker worden.

Zoals verwacht gaat dat niet eenvoudig. In mijn strijd naar een gezond leven komt er ineens een nog groter obstakel op mijn weg: het coronavirus. Hoe ik mijn weg naar een gezond leven probeer te vinden, hoor je vanaf maandag 28 december in de podcastserie: ‘Met Afvallen en Opstaan’ op bnr.nl of in je favoriete podcast-app: bnr.nl/metafvallenenopstaan

Volg mijn weg naar een gezond leven ook via mijn Instagram-kanaal: @AaronLoupatty

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply