Op naar een historische zomer!

De Atleet is het enige tijdschrift over topatletiek. Het blad enthousiasmeert, inspireert en motiveert de ‘normale’ atleet, zoals jij en ik, om het beste in zichzelf naar boven te halen. Wij volgen onze Nederlandse helden op de voet in hun jacht naar het hoogst haalbare en we kijken over de grens naar de wereldtoppers. Met De Atleet hoef je niks meer te missen van de crème de la crème van de atletiek!

Cover voor facebook

2016! Dit moet het jaar worden van Dafne, Sifan en al onze andere klasbakken. In augustus gaan zij atletiek de nitief op de kaart zetten in Nederland. Als voorafje op de Spelen van Rio staat er een fantastisch toernooi in eigen land op het menu: de EK atletiek in Amsterdam. Hiermee schrijft het kampioenschap geschiedenis. Er werd namelijk nog nooit een EK of WK in ons land gehouden. Op deze vijfdaagse titelstrijd in het Olympisch Stadion hoopt heel atletiekminnend Nederland op een medailleregen. Het toernooi is tevens de uitgelezen mogelijkheid voor het publiek om de Olympische equipe uit te zwaaien. In augustus moet het gebeuren, want het wordt hoogtijd voor een opvolger van Ellen van Langen. Zij won op de Spelen van 1992 in Barcelona het laatste Nederlandse atletiekgoud. Het dromen kan beginnen. Op weg naar een historische zomer!