AFGESTUDEERD en dan?

Eind januari hopen wij af te studeren van deze opleiding. Maar de grote vraag is: EN DAN? Vaak krijgen wij deze vraag van familie en vrienden, maar we hebben eigenlijk nog geen idee. En daarin zijn we zeker niet de enige. Ieder jaar studeren namelijk zo’n 60.000 HBO – en WO’ers af. Ongeveer 70% weet niet wat hij of zij daarna moet gaan doen. Daar moest een platform voor komen.
Met EN DAN bieden wij dat platform. In ons tijdschrift vind je informatie, maar vooral ook heel veel inspiratie voor net afgestudeerden. Aan de hand van de thema’s werken, reizen en doorstuderen word je hopelijk iets wijzer in een oerwoud vol keuzes. Zo hebben we onder andere een portrettenserie met jonge ondernemers, een reisspecial en een artikel over starter of stagiair. Bovendien hebben we een interview met foodblogster Sofie van Lekker & Simpel. Zij haalde haar diploma niet, maar runt nu een succesvolle blog (er is dus altijd hoop!)
Naast ons tijdschrift hebben we ook een website. Hierop vind je follow ups van artikelen uit het tijdschrift, maar ook nieuwe stukken. Zo vertelt iemand in de rubriek ‘mijn master’ over zijn of haar master en de keuze om door te studeren. Ook kan je ons volgen op Facebookpagina, waar onze eigen pagina EN DAN magazine hebben. Dit is een community voor afstudeerders die allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Hier kunnen lotgenoten ideeën en tips met elkaar uitwisselen. Want zoals Sofie in het interview zegt: “Onthoud altijd dat je niet de enige bent met dit probleem. Uiteindelijk kom je op je plekje terecht.”
Afgestudeerd? Don’t Worry! Lees ons tijdschrift en haal rustig adem. De wereld ligt nog voor je open!
Bezoek dus onze Facebookpagina en de website: http://endanmagazine.wix.com/endanmagazine. Wil je een exemplaar van het magazine ontvangen? Mail naar endan.magazine@gmail.com

logo-endanmagazine