Afgestudeerd: EN DAN?

Eind januari hopen wij af te studeren van deze opleiding. Maar de grote vraag is: EN DAN? Ieder jaar studeren zo’n 60.000 HBO – en WO’ers af. Ongeveer 70% weet niet wat hij of zij daarna moet gaan doen. Daar moest een platform voor komen.

Met EN DAN bieden wij dat platform. In ons tijdschrift vind je informatie, maar vooral ook inspiratie voor net afgestudeerden. Aan de hand van de thema’s werken, reizen en doorstuderen word je hopelijk iets wijzer in een oerwoud vol keuzes. Zo hebben we onder andere een portrettenserie met jonge ondernemers, een reisspecial en een artikel over starter of stagiair.

Naast ons tijdschrift hebben we ook een website en een Facebookpagina. Dit is een community voor afstudeerders die allemaal in hetzelfde schuitje zitten.

Bezoek dus onze Facebookpagina en de website: http://endanmagazine.wix.com/endanmagazine. Wil je een exemplaar van het magazine ontvangen? Mail naar endan.magazine@gmail.com