Chloè Magazine

Is brood nou wel of niet gezond en wat blijft er van ons landschap over voor de volgende generaties? In de glossy Chloè vind je hier antwoord op. Het tijdschrift vult het grote grijze gebied tussen de gegrilde asperges met een schuim van basilicum en jezelf ontdekken via stilte retraîtes op. Chloè gaat over voeding en milieubewustzijn, maar is niet culinair, spiritueel of activistisch. Het is informatieve glossy voor iedereen die geïnteresseerd is in een gezonde, natuurvriendelijke en biologische eet- en leefstijl. Voor alle jonge gezinnen – en zij die jong van geest zijn – die willen weten wat er op hun bord ligt en waar dat vandaan komt. Voor iedereen die met beide benen op de grond staat en de toekomst van diezelfde grond een warm hart toedraagt.

Klik hier om Chloè te lezen