LOAT: Life Of A Truckdrivers wife

‘Je bent vast vaak eenzaam, omdat je vriend zoveel weg is’ en ‘ik zou dat écht niet kunnen, ik mis mijn vriend al als hij een nacht weg is’. Uitspraken die ik op ieder feestje wel een keer naar mijn hoofd geslingerd krijg. Helemaal niet erg, ik leg graag uit hoe het ‘Life Of A Truckerdrivers wife‘ er daadwerkelijk uitziet.

Eenzaam ben ik namelijk helemaal niet, net zoals het gros van de vrouwen van internationale vrachtwagenchauffeurs. Eindelijk is er nu voor ‘de vrouw van’ een plek om ervaringen te delen met anderen die hetzelfde meemaken, artikelen te lezen over herkenbare onderwerpen en in contact te kunnen komen met andere ‘vrouwen van’.

Neem bijvoorbeeld het verhaal van ‘Anna(50)’. Haar relatie met een internationale vrachtwagenchauffeur liep op de klippen en de grootste reden hiervoor was zijn beroep.

Zijn gedrag veranderde toen hij internationaal chauffeur werd. Ineens had hij zoveel vrijheid, niemand zat hem op de nek. Hij kon doen wat hij wilde, want niemand controleerde hem. Hij ontwikkelde een alcoholprobleem door die vrijheid en kon daardoor, als hij eenmaal weer een weekend thuis was, niet meer ‘normaal’ functioneren.”

Er komen ook luchtige onderwerpen aan bod. Iedereen kent deze bijvoorbeeld wel; de (naam)kentekenplaat van de vrouw die op de voorruit van de chauffeur pronkt. Maar welke vrouw zit er bijvoorbeeld achter deze naamplaat?

Artikel kenteken Marije 1

Door vijf vragen te stellen aan de dame in kwestie probeer ik te achterhalen wat voor persoon deze vrouw daadwerkelijk is.

Aan de hand van de 4 pijlers Liefde, Ontspanning, Aandacht en Trots leg ik met hulp van deskundigen, experts, interviews en mijn eigen ervaringen in verschillende artikelen uit wat er speelt in het leven van een chauffeursvrouw. Ook nieuwsgierig geworden naar de andere artikelen? Neem dan snel een kijkje op www.loat.nl of like de Facebookpagina!

One comment
  1. Super gaaf onderwerp. Hier zal vast veel vraag naar zijn! Ik ben dan ook erg benieuwd wat er nog komen gaat!

Comments are closed.