Limitless | de glossy voor hbo-studenten

Word jij soms ook helemaal gek van je klasgenoten die na schooltijd discussies voeren in de groepsapp? Heb je soms écht geen kracht meer om je te concentreren in de tentamenweek? Of gun jij jezelf gewoon lekker een middagje vrij? Zak dan lekker onderuit in je stoel en lees Limitless: de glossy over de vrije tijd van hbo-studenten.

Dat de studententijd de ‘mooiste tijd van het leven is’, horen we vaak genoeg. Helaas kent haast iedere student wel zijn of haar stressmomentjes. Limitless is dé uitkomst om deze momenten te verlichten en om je te ontspannen. Geen diepgaande studiegerelateerde onderwerpen, maar interviews, verhalen, tips en achtergronden over de vrijetijdsbesteding van studenten. Dat willen we toch allemaal lezen?!

Het maandelijkse magazine is opgedeeld in twee delen: één voor mannen en één voor vrouwen. Op deze manier lees je puur wat jou aangaat. Toch stiekem benieuwd naar het deel voor het andere geslacht? Kantel het tijdschrift dan om en ga gerust je gang!

Mannelijke studenten, let op: deze maand krijg je o.a. een interview met rappers Ronnie Flex en Kid de Blits voorgeschoteld. Zij kruipen in de rol van een student en geven antwoord op – soms lastige – dilemma’s. Daarnaast wordt er in een achtergrondverhaal verteld waarom het als student gezond is om te gamen. Verder een aantal tips hoe jij je maandelijkse uitgaven kunt besparen met behulp van een studentenkaart.

Natuurlijk heeft de redactie van Limitless voor de vrouwelijke studenten ook haar uiterste best gedaan. Zo lees je in een interview met blogster Leonie ter Veld (gewoonwateenstudentjesavondseet.blospot.com) hoe het is om dé studentenchef van Nederland te zijn. Verder kom je erachter hoe leuk het studentenleven in Sydney is en lees je het persoonlijke verhaal van Pedagogiek-studente Dana over haar werk als escort.

De glossy komt in juni uit. De artikelen komen ook online te staan op: www.evahento.wordpress.com. Kun je haast niet wachten? Begrijpelijk! Daarom vind je op deze site, nu al, extra informatie over Limitless.