De Olympische Spelen is het hoogst haalbare, dat is het doel, dat is mijn droom’

Bokser Stanley Koemans (22) is regerend Nederlands kampioen superzwaargewicht en werd in december vorig jaar door de Boksbond uitgeroepen tot Bokstalent van het Jaar. Sinds januari maakte de grote bokser de overstap naar de Duitse Bundesliga, dat bekend staat als de beste amateurcompetitie van Europa. Een noodzakelijke stap om zijn doel, de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo, te behalen.

  • BEKIJK DE TRAILER HIER.

Voor hem is het nu aan- of afhaken bij de top: erop of eronder. Deze documentaire is een unieke kijk in het leven van hét bokstalent van Nederland die zijn Olympische droom wil najagen. We kijken mee tijdens de voorbereiding, maken kennis met zijn familie, komen achter de financiële situatie van Koemans en ervaren de ups en downs dicht op de huid mee!

De documentaire van 30 minuten wordt vrijdag 8 juni 2018  om 18.10  uur uitgezonden bij REGIO8. De documentaire zal op dezelfde dag op REGIO8.nl verschijnen.

Nu al meer weten? Kijk op Instagram en Facebook voor een eerste blik achter de schermen.