Je bent jong en je wilt wat van de wereld zien. Just Go staat middenin de wereld die jij wilt ontdekken. Het is de nieuwe horizon die je ontdekt op het moment dat je de sprong waagt en denkt: ‘If not now, when?

Wedden dat er minstens één exotische bestemming op jouw bucketlist staat? Nu je nog jong en ongebonden bent, is dit de beste tijd om de wereld te verkennen. Als je net van de middelbare school komt, kun je een verdiend tussenjaar nemen voordat je gaat studeren. Terwijl studenten dankbaar gebruikmaken van de lange zomervakantie om cultuur te snuiven in een onbekend oord. Natuurlijk is inspiratie opdoen voor een reis na je vervolgopleiding ook een optie, je hebt tenslotte nog jaren en jaren die je op een stoffig kantoor kunt doorbrengen. Wat houdt je tegen om de reis van je leven te maken?

Just Go is hét magazine voor jonge wereldreizigers. Het staat vol met inspirerende en informerende verhalen voor en door reizigers en dit eerste nummer pakken we groot uit. Zouden we niet allemaal een baan willen hebben zoals Thien Bui van Rentsy? Hij reist de hele wereld over, gewoon omdat de tropische zon lekkerder werkt dan de Hollandse variant. En geef hem eens ongelijk.
Marcelo Lazo heeft een andere manier om met globetrotters in contact te komen; hij ontvangt in
Bolivia vermoeide reizigers op zijn couch. Tessa en Tom hebben beiden verschillende redenen om er wel of niet alleen op uit te trekken, waar ze alles over vertellen. Dreadlock queen Annemiek houdt voor ons een dagboek bij terwijl ze backpackt in Australië en zelf reisde ik door de Ierlanden, op zoek naar de Celts ’n Castles.

Benieuwd naar deze en andere reisverhalen? Kijk dan snel op de website. Veel leesplezier met de eerste editie van Just Go!

Just_Go_Cover_Credits_Denise_van_der_Tuin