Klassiek café opent vrijdag in Utrecht

UTRECHT – Dit weekend wordt het Muzieklokaal geopend in Utrecht. Dit is een café waar altijd klassieke muziek op de achtergrond speelt en live optredens regelmatig zullen plaatsvinden. Klassieke muziek laagdrempelig maken was het doel van de twee Utrechtse initiatiefnemers, die met crowdfunding geld bij elkaar hebben gehaald voor de kosten van het café.

Voordat het Muzieklokaal vrijdag geopend kan worden, moet er nog heel wat gedaan worden, maar de eerste mensen kunnen vandaag en morgen al naar binnen gluren voor een eerste impressie. Dit mag enkel alleen als je een donatie hebt gedaan. ­­

Bij de officiële opening op vrijdag zal het Rodin Trio, een Utrechts pianotrio, optreden. Ook de twee dagen erna zullen er optredens plaatsvinden en op alle drie de dagen zal Jan Giesbers van Qvignes vertellen over de combinatie van wijn en muziek.

Print Friendly, PDF & Email

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.