Groningen krijgt genoeg media aandacht

 

Woensdag 6 januari, 2016

 

De laatste paar dagen zijn er veel berichten te vinden over de weersituatie in Groningen en de andere noordelijke provincies. Maar als je niet in het noorden woont, wat heb je er dan aan als zuiderling? Toch vinden veel mensen uit het zuiden van Nederland deze flinke media aandacht wel fijn. ‘’Ze moeten wel waarschuwen.’’ Aldus Anthony Hocks, die zijn hele leven al in Limburg woont. ‘’Als je al die filmpjes in het nieuws ziet, weet je dat het daar gevaarlijk is.’’ En hij is niet de enige met deze mening. Er is maar een enkeling die vindt dat de media overdrijft met de weersituatie. Maar volgens geboren Limburgse Kathy Rozenberg komt dat wel weer goed. Ze zegt dat die media-aandacht ook in het zuiden wel went.

 

Door: Reneé Vos

Print Friendly, PDF & Email

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.