Studenten van de opleiding Journalistiek Windesheim organiseren iedere maand Uitgelicht, een tv-show met een vooraanstaande journalist. Onder andere Eva Jinek, Art Rooijakkers, Alberto Stegeman, Rick Nieman en Olaf Koens waren al te gast. Kijk hier naar de afleveringen van seizoen 1 en 2.

Organisatoren Tessa Kraijer, Peter de Jager en Jermaine Ellenkamp laten zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

Eva Jinek over Uitgelicht: “Zeer professioneel”

Uitgelicht met Eva Jinek was een groot succes. Tweehonderd studenten van de opleiding Journalistiek Windesheim kwamen af op het evenement.
“Ik hoop dat meisjes die nu in het publiek zitten denken van: ‘Ook ik kan later misschien een eigen talkshow presenteren’. Dat ze zien dat dat niet alleen voor een man is weggelegd. Ik hoop dat de studenten iets van mij geleerd hebben”, vertelde Jinek. “Al is het maar het belang van crossmediaal werken”. Ze prees de organisatie en crew voor de professionaliteit van Uitgelicht. “Ik vond het zelfs spannend. Het was net alsof ik in CollegeTour met Twan Huys zat.

Print Friendly, PDF & Email