Afgezonderd

Terwijl heel Nederland zich verheugt op versoepelingen van de coronamaatregelen, zitten er mensen binnen voor wie het niks uitmaakt. Zij bevinden zich al sinds maart 2020 in een volledige lockdown, vanwege ziekte of angst. Zij zijn afgezonderd van de rest van de samenleving.

In de crossmediale productie ‘Afgezonderd’ komen drie personen uit drie verschillende leeftijdsgroepen aan het woord over hun leven tijdens de coronacrisis. Hun leven is anders dan dat van anderen, omdat de versoepelingen voor hen niks betekenen. Benieuwd hoe de dagen eruit zien als je constant binnen moet blijven, omdat je het coronavirus waarschijnlijk niet overleeft als je het krijgt? Kijk dan de minidocumentaires over Karin van der Aa en Alida Tuinman.

Benieuwd hoe het is om je dagen binnen te spenderen uit angst voor het virus, niet omdat je er dood aan gaat, maar puur omdat je het eng vindt? Kijk dat de fotoreportage van Naomi Hamoen, die samen het haar vriend het beste van de geïsoleerde dagen probeert te maken.

Bekijk de gehele productie via:
https://romeescholten2610.wixsite.com/afgezonderd

Geef een antwoord