Vakken vullen bij de Albert Heijn, drankjes serveren in de bar of achter de kassa staan bij de Hema: het zijn de traditionele baantjes die de meeste studenten wel kennen. Toch zoeken een aantal studenten in Groningen ook een onorthodoxe manier op om hun studie te betalen en om een luxe(r) leven te kunnen veroorloven: ze gaan vrijwillig de prostitutie in.

Terwijl hun ouders denken dat ze aan het oppassen zijn of dat ze op stap gaan met hun vrienden, spreken deze studenten in het geheim af met hun klanten. Wat zijn de beweegredenen om dit werk te doen? Wat voor gevolgen heeft het werk op hen? En hoe is het om zo’n groot geheim te hebben? Lees alles over het tweede leven van deze groep jonge sekswerkers in de afstudeerproductie van Karlijn Noordhof.

Als afstudeerproject dook zij maandenlang in de wereld van de Nederlandse studentenprostitutie. Ze sprak met studenten en andere betrokkenen om zo een inkijkje te krijgen in deze bizarre wereld. Lees de unieke portretten van twee studenten die rondkomen met hun werk als prostituee, ontdek de verschuivingen die momenteel in de Nederlandse (studenten)prostitutie gaande zijn en leer alles over de ins & outs van de studentenprostitutie.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier de verhalen online. Maar let op: je hebt een uitnodiging nodig om deze geheime website te bekijken.